6029 6963 lene@essenzen.dk

Familieopstillinger

LENE BAK – CERT. FAMILIEOPSTILLER & PSYKOTERAPEUT MPF

 

Anbefalinger

Efter en ubehagelig oplevelse med en  familieopstilling i udlandet, fik jeg med Lenes hjælp løst op for det svære og  lavet en ny opstilling. Tak.
Anna, 25 år, studerende

Jeg har følt mig i gode hænder og har fået hjælp til at tænke nye tanker og gå nye veje. Havde aldrig troet jeg ville nå hertil, hvor jeg er nu. De bedste løsninger ligger tit dér i filtstykkerne lige under næsen! Jeg kan varmt anbefale opstilling med Lene.
Pia, pædagog

Tusind tak for alt du har givet mig med.  Kom til dig i meget nedtrykt stemning og har fået så mange nye tanker og inspiration. Den deprimerede følelse er kun en del af mig. Jeg er meget mere end det. Det er virkelig sandt – det kan jeg se nu! Mange taknemmelige og kærlige hilsner
Camilla, 47 år, konsulent

Efter mit forløb hos dig, har jeg fået det meget bedre. Nu forstår jeg mig selv og hvorfor jeg reagerer, som jeg gør. Jeg behøver ikke længere have lov af andre – jeg kan godt selv!
Signe, 40 år

Det har været et rigtig godt forløb og jeg har følt mig tryg sammen med dig. Jeg har lært at mærke min grænse og sige fra – også overfor min far! Jeg tænker tit ‘hvad ville Lene sige her’ 🙂
Sarah, 18 år, gymnasieelev

Alle skulle have ‘en Lene’. Vores møder har give mig troen tilbage på mig selv. Nu ser jeg lysere på fremtiden og tror på det nok skal gå. Lene er nænsom og nærværende og jeg kan kun anbefale hende som terapeut.
Line, bibliotekar, 29 år

Jeg har fået det  bedre med mine katastrofetanker efter vi har arbejdet med dem som indre billeder. Jeg har lært at falde til ro igen 🙂
Simon, gymnasielev

Jeg er blevet meget bedre til at være mig selv og sige til og fra og nu ved jeg, at jeg har ansvaret for mit eget jordbærbed og andre har ansvaret for deres. Det er så enkelt og føles så rigtigt. Tusind tak for rigtig mange gode indsigter og nye vaner.
Lise, 49 år

Efter nogle år i stormvejr har jeg fundet mine fødder igen. Tak for din tålmodige og nænsomme tilgang. Jeg tror på livet og fremtiden igen – er kommet ud på den anden side i en opgraderet version!
Malene, 52 år

Kontakt

Mobil
60 29 69 63

E-mail
lene@essenzen.dk

Klinikadresse

I Roskilde
Algade 28a, 2. sal
4000 Roskilde

I København
Valby Tingsted 7, 1. sal
2500 København 

 

Tidsbestilling

Ring eller skriv til mig for en tid 
eller for en afklarende samtale.